Premier League

Wood efter hattrick på gammel hjemmebane: Dejligt at komme tilbage

Chris Wood scorede Nottingham Forests tre mål, da bundholdet overraskende besejrede Newcastle på St. James Park tirsdag eftermiddag. Den store angriber var glad for at være tilbage i det nordengelske.

Chris Wood klapper ud til publikum efter kampen for Nottingham Forest mod Newcastle
Foto: Andy Buchanan/AFP/Ritzau Scanpix

Chris Wood nåede 39 kampe i sin tid i Newcastle.

Den store angriber skiftede i sommer fra det nordengelske til Nottingham Forest, men på Boxing Day var angriberne tilbage på sin gamle hjemmebane.

Det blev et gensyn til scrapbogen for Chris Wood, der scorede et flot hattrick og dermed var afgørende for, at Forest tog tre overraskende point. Og pointene var vigtige, lød det fra 32-årige Wood efter kampen.

– Vi havde brug for de tre point, og det var fantastisk for holdet at få dem. Det er et svært sted at komme, og drengene gjorde det virkelig godt, udtaler Wood efter kampen til BBC Sport.

Alexander Isak bragte Newcastle planmæssigt foran, men Wood udlignede kort før pauseteen. I anden halvleg satte Wood og Forest turbo på, og angriberen scorede to yderligere gange.

Chris Wood klapper ud til publikum efter kampen for Nottingham Forest mod Newcastle
Foto: Andy Buchanan/AFP/Ritzau Scanpix

– Vi følte, at vi var godt med i anden halvleg. Vi følte, at vi var det bedste hold, så dejligt at få de tre point.

Wood skiftede væk fra Newcastle i sommer, og tirsdag var første møde med den gamle hjemmebane, hvor han nåede at score fem gange som Newcastle-spiller.

– Jeg er ligeglad med, hvor jeg scorer. Det er dejligt at komme tilbage til Newcastle, og jeg nød virkelig min tid her, fortæller den newzealandske angriber.

Med tirsdagens hattrick er Chris Wood noteret for fem mål i 24 kampe for Nottingham Forest.

Mål og Highlights: Vanvittige Wood med hattrick i Forest-sejr over Newcastle

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P