Premier League

Erik ten Hag efter Højlunds første PL-mål: Han er så glad

Erik ten Hag blev efter opgøret mod Aston Villa interviewet af Viaplay, og han er sikker på, at der er flere mål i vente for Rasmus Højlund.

Erik ten Hag fortæller om en glad Rasmus Højlund.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Rasmus Højlund fik på Boxing Day hul på bylden i Premier League.

Det skete, da den danske landsholdsangriber i anden halvleg satte kronen på værket og fuldendte Manchester Uniteds comeback i 3-2-sejren over Aston Villa.

Det var da også en meget glad manager for De Røde Djævle som Viaplay fangede kort efter opgøret.

– Jeg er sikker på, at nu, når han har scoret den første, så vil flere mål følge efter.

– Det handler om at tro på tingene og tro på, at man fortjener det ved at investere. Man skal blive ved med at tro på det, så kommer det (målene, red.) også til sidst, siger Erik ten Hag.

Da Rasmus Højlund blev skiftet ud kort før slutfløjtet, virkede han bevæget af den stående ovation hele Old Trafford gav ham, og det var der en grund til ifølge Ten Hag.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Jeg talte med ham, og han er så glad. Han fortjener den hyldest fansene gav ham, for han arbejder altid for holdet og er altid fast besluttet på at score mål, og det er et karaktertræk som en angriber skal have, fortæller den hollandske manager til Viaplay.

Rasmus Højlund får muligheden for at lave flere mål, når Manchester United den 30. januar skal besøge Nottingham Forest.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P