Premier League

Skeptiske Thomas Frank: Skal se det før jeg tror det

Til næste år starter Champions League i et nyt format, og Brentfords danske manager, Thomas Frank, er skeptisk omkring det nye turneringsformat.

Thomas Frank kigger skeptisk ud
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Champions League gennemgår et større ‘ansigtsløft’, når de indledende faser skal spilles i næste års turnering.

Gruppespillet, som vi kender det i dag, med otte puljer a fire hold fjernes, og ind kommer et nyt ligaformat, den såkaldte ‘schweizisk model’.

Det nye format er ikke noget Brentfords danske manager, Thomas Frank, er særlig stor tilhænger af. Det fortalte den 50-årige manager på pressemøde fredag.

Her blev Frank spurgt til hans tanker omkring Super League, som har fyldt i fodboldlandskabet efter onsdagens dom fra Den Europæiske Unions Domstol.

Frank fortalte, at han ikke var begejstret for Super League-projektet, hvor de deltagende hold ikke findes ud fra sportslige meritter. Manageren er mere til UEFAs allerede kendte formater.

– Jeg holder af, at UEFA har Champions League, Europa League og Conference League, og jeg synes, det er sådan, det skal være, udtaler danskeren.

– Hvis der skal være andre formater…altså, UEFA har allerede forsøgt at ændre lidt på Champions League, hvilket jeg er lidt skeptisk omkring. Men jeg har ikke set det endnu, så måske er det godt.

– Men måden, det kører på nu, er den rigtige måde at gøre det på, hvor de bedste nationale hold spiller med i de europæiske turneringer, slutter Thomas Frank.

Brentford ligger aktuelt uden for de europæiske plader i Premier League, og holdet spiller ikke i weekendens runde i England grundet Manchester Citys deltagelse ved VM for Klubhold.

Stolt Guardiola efter VM-titel: Jeg glemmer det aldrig

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P