Tyrkisk dommer vil ikke tilgive: Sparkene vil jeg aldrig glemme

Den tyrkiske dommer, som blev slået ned under en Süper Lig kamp mellem Ankaragücu og Rizespor har nu talt med de tyrkiske medier, efter han i onsdags blev udskrevet fra hospitalet.

Halil Umut Meler bliver sparket, efter han var blevet overfaldet af Faruk Koca, tidligere præsident for Ankaragücü.
Foto: Depo Photos/Reuters/Ritzau Scanpix

Den tyrkiske dommer Halil Umut Meler fortæller, at han aldrig vil tilgive den tidligere Ankaragücü præsident, som overfaldt ham.

Faruk Koca, som nu er fortid i Ankaragücü, løb på banen og angreb Meler. Dette skete efter, at hans hold havde indkasseret et mål i de døende sekunder af opgøret mellem Ankaragücü og Rizespor. Kampen endte 1-1.

Den tyrkiske dommer blev udskrevet fra hospitalet onsdag i sidste uge. Meler har nu sat ord på hændelsen.

– Nej, jeg har ikke tilgivet [Koca], og jeg vil ikke tilgive.

– Personen der gjorde det slog mig, jeg faldt omkuld. Men sparkene jeg modtog, mens jeg lå på jorden, er noget, jeg aldrig vil glemme.

– Af den grund vil jeg aldrig tilgive det. Jeg vil aldrig tilgive dem, der gjorde det, eller dem som fremprovokerede hændelsen, fortæller Meler til det tyrkiske medie Hurriyet.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Faruk Koca er blevet straffet med karantæne på livstid af det tyrkiske fodboldforbund. Derudover har fodboldforbundet også straffet Ankaragücü, som nu skal fem hjemmebanekampe uden tilskuere og betale en bøde på 60.000 euro, som er svarende til cirka 450.000

Som resultat af hændelsen endte det tyrkiske fodboldforbund med at suspendere alt fodbold på ubestemt tid. Bolden rullede dog igen i Tyrkiet tirsdag.

Efter overfald: Tyrkisk fodboldforbund vil give den strengeste straf
Dommer blev slået ned: Tyrkiske klubber fordømmer hændelse
Se de groteske scener: Klubpræsident slår topdommer ned i Tyrkiet

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P