Bundesligaen

Officielt: Bayern-koryfæet Müller forlænger

Det er mere end 23 år siden, at Thomas Müller kom til Bayern München, og nu forlænger den 34-årige angriber med de sydtyske giganter.

Thomas Müller forlænger med Bayern München.
Foto: Christof Stache/Reuters/Ritzau Scanpix

Han debuterede i 2008, og indtil videre er det blevet til 684 officielle kampe.

Nu har Thomas Müller forlænget sin kontrakt med Bayern München, så den løber til i yderligere et år – til sommeren 2025.

– Jeg er glad for, at min rejse i FC Bayern fortsætter. Jeg ønsker at spille min rolle i, at vi vedbliver at være succesfulde – både som hold og som klub.

– Det er vigtigt for mig at være et fundament og hjælpe med at styre klubben i den rigtige retning. Jeg vil glæde vores fans med mål, hjælpe med at skabe mål, min kærlighed til spillet, min passion for fodbold og forhåbentlig mange flere titler, lyder det fra Thomas Müller.

Også i den sydtyske storklub er der tilfredshed med forlængelsen med manden, der står noteret for næstflest kampe i klubben.

Foto: FC Bayern

– Thomas Müller hører til FC Bayern, som Frauenkirche hører til München. Han blev født udenfor byen, voksede op i klubben og er allerede som spiller blevet en legende.

Mål og Highlights: Double-Kane i Bayerns Münchens sejr over Stuttgart

– Det er meget få spillere, der opnår det. Hans karriere er strøet med rekorder i historiebøgerne. FC Bayern er blevet formet af mange folk, og der vil aldrig komme en som Thomas Müller igen, lyder det fra klubpræsident Herbert Hainer.

Med sine 684 officielle kampe er det formentlig bare et spørgsmål om tid, før Sepp Maiers rekord på 706 kampe bliver overgået.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P