LaLiga

Angriber meldes atter på vej til Real Madrid

Real Madrid er med Vinicius Juniors skade tyndt besat i angrebet, og det kan sende Galatasaray-angriberen Mauro Icardi til den spanske hovedstad.

Mauro Icardi sættes nu igen i forbindelse med Real Madrid.
FCK's Kevin Diks and Galatasaray's Mauro Icardi during the Champions League match between FC Copenhagen - Galatasaray SK in Parken, Tuesday 12 December 2023. (Photo: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der går sjældent røg af en brand, uden at der er ild i den.

Mauro Icardi blev tidligere på efteråret rygtet til Real Madrid af ingen ringere end sin egen agent.

Siden blev historien punkteret af blandt andre transferjournalist, Fabrizio Romano, men nu lader den cirka tre uger gamle historie til at have fået fornyet næring.

Ifølge Radio Marca har Real Madrid tænkt sig at leje argentinske Icardi fra tyrkiske Galatasaray i januar og sæsonen ud.

Real Madrid sendte i sommer Karim Benzema til saudiarabisk fodbold, og i stedet for at investere i en højtprofileret erstatning, hentede kongeklubben 33-årige Joselu på en lejeaftale hos nedrykkede Espanyol.

Medie: Real Madrid afviser dialog om brandvarm argentiner

Joselu har med otte mål og to assist i 22 kampe gjort det hæderligt i sin første halvsæson i klubben, hvor det dog særligt er Jude Bellinghams imponerende målform, der har gjort, at Real Madrid kun er overgået af Girona, når det kommer til antal scorede mål.

Real Madrid mistede i november Vinicius Junior, der med en lårskade ventes ude til mindst februar, og det er formentlig brasilianerens skade, der har gjort Mauro Icardi aktuel i den spanske hovedstadsklub.

Mauro Icardi har i denne sæson imponeret stort i Galatasaray, hvor det i alt er blevet til 17 mål i 25 kampe. Blandt andet blev det til scoringer mod både Manchester United og Bayern München i Champions League, mens F.C. København formåede at holde den tidligere Inter-angriber fra fadet i begge opgør.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P