Pepe så rødt i sikker Sporting-sejr over Porto

Mandag aften bragede Sporting og FC Porto sammen i en topkamp i Liga Portugal, som hjemmeholdet trak sig sejrrigt ud ad.

Pepe måtte gå tidligt i bad, da Porto tabte 2-0 til Sporting mandag.

Nogle ting ændrer sig bare aldrig.

Mandag fik Pepe rødt kort, da Sporting vandt 2-0 hjemme over rivalerne fra FC Porto.

Den tidligere Real Madrid-centerback, som er kendt for sine til tider lidt for hårde tacklinger, måtte gå tidligt i bad, da han svingede en arm i hovedet på Sportings Matheus Reis efter 50 minutter.

Her var Sporting allerede foran med 1-0, da Viktor Gyokeres scorede efter 11 minutter.

Efter 60 minutter kom Sporting foran med 2-0, og denne gang var den svenske angriber i oplæggerens rolle, da han på en friløber valgte den uselviske mulighed og spillede bolden på tværs foran målet til umarkeret Pedro Goncalves.

Danske Morten Hjulmand startede inde for Sporting, og han spillede hele kampen. Den 24-årige midtbanespiller fik også hevet et gult kort til sig dybt inde i tillægstiden.

Sporting-boss om salg af stjerne: Kun hvis klausulen bliver betalt

Med sejren går Sporting forbi Benfica på førstepladsen, mens Porto forbliver på tredjepladsen.