LaLiga

Xavis hårde dom: Her er vi blandt de dårligste i Europa

FC Barcelona mangler effektivitet i så høj grad, at klubben ifølge Xavi er blandt de mest ineffektive hold i Europa på nuværende tidspunkt.

FC Barcelona er blandt de dårligste i Europa målt på effektivitet, mener Xavi
Foto: Pablo Morano/Reuters/Ritzau Scanpix

Det kører ikke ligefrem på skinner i FC Barcelona for tiden.

Søndag aften måtte Xavis tropper for tredje gang på stribe forlade banen uden de tre point, da klubben spillede 1-1 mod Valencia.

Det efterlader klubben med et hul op til LaLigas førerhold fra Girona på seks point, mens rivalerne fra Real Madrid er fire point foran i tabellen. Begge har desuden en kamp i hånden.

Og det er langt fra godt nok, fortalte Xavi til pressen efter 1-1-opgøret mod Valencia. Her lagde Barca-manageren ikke fingre imellem, da han skulle komme med sin umiddelbare vurdering af holdets nuværende præstationer.

Ifølge Xavi er der nemlig et helt specifikt område, hvor FC Barcelona slet og ret må være blandt de dårligste i Europa på nuværende tidspunkt. Det fortæller han til Mundo Deportivo.

– Valencias mål til 1-1 er en fejl, ja. Men hvis vi skal fokusere på noget efter den her kamp, så er det effektiviteten fra vores side – eller mangel på samme, indleder Xavi og fortsætter:

– Vi havde kontrol på kampen og kunne have lukket den til 2-0. Det gjorde vi ikke, og der har været tilfældet mange gange i denne sæson. Spørger du mig, så må vi være et af de dårligste hold i Europa, når det kommer til effektivitet. Vi er simpelthen ikke gode nok.

Barca taber terræn i toppen

Også i de spanske medier er der stor kritik at spore, når det kommer til FC Barcelonas nuværende præstationer.

Foruden søndagens 1-1-opgør mod Valencia er det blevet til et skuffende 3-2-nederlag i Champions League mod Antwerpen og et 4-2-nederlag til Girona i de to kampe forinden.

Rygterne går blandt andet på, at dele af omklædningsrummet ikke skulle have tiltro til Xavi. Og det har fået de spanske journalister til at stille spørgsmålstegn ved Xavis fremtid i den catalanske storklub.

Netop dette blev Pedri forholdt efter opgøret mod Valencia. Læs mere i linket herunder

Download Campo app Download Campo app Download Campo app
Pedri forsvarer udskældt Xavi: Det har intet på sig

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P