Liege-træner i pausen til sine spillere: Skyd på Schmeichel!

Standard Liege scorede to gange, da de mødte Anderlecht i sidste weekend, og i et nyt klip fra Lieges omklædningsrum kan man høre cheftræneren bede sine spillere om at afslutte på Schmeichel.

Schmeichel iført blåt tøj der sparker til en bold

Anderlecht spillede 2-2 i sidste weekend mod arvefjenden fra Standard Liege.

Danskerklubben var ellers kommet foran ved Anders Dreyer, men få minutter før pausen udlignede det rivaliserende udehold.

I pausen i Lieges omklædningsrum uddelte cheftræner Carl Hoefkens sine taktiske dessiner til sit mandskab, og de var blandt andet centrereret omkring Kasper Schmeichel. Det viser nye optagelser fra Liege-klubben.

I et klip på klubbens YouTube-kanal kan man se de rødblusede Liege-spillere sidde i omklædningsrummet efter første halvleg og lytte til Hoefkens oplæg.

Og opfordringen fra den 45-årige cheftræner var klar: Schmeichel skulle testes.

– Når vi er i gode positioner foran feltet, så skyd på mål, starter Hoefkens sin Schmeichel-kritiske bemærkninger.

– Deres målmand når ikke ud til stolpen. Placér bolden i hjørnet, og der er mål. Garanteret, udtalte cheftræneren.

De bemærkelsesværdige dessiner havde kortvarigt effekt, da Liege bragte sig foran 1-2 efter ti minutter af anden halvleg, men Anders Dreyer udlignede senere i halvlegen til kampens resultat 2-2.

Anderlecht ligger aktuelt nummer to i den belgiske Jupiler Pro League – Standard Liege indtager rækkens niende plads.