Mål og Highlights: Klassekasse og VAR-drama i sen Liverpool sejr over Crystal Palace

Liverpool spillede sig på Premier Leagues førsteplads lørdag, da Crystal Palace blev besejret. Mohamed Salah scorede sit mål nummer 200 for Liverpool.

J. Mateta
57′
Mohamed Salah
76′
H. Elliott
90’+1′
45′
90′
  • VAR indtog en hovedrolle. I første halvleg blev et Crystal Palace-straffespark tilbagekaldt, og i anden halvleg fik hjemmeholdet et straffespark efter lang tids venten.

• Crystal Palace bragte sig foran efter 58 minutter ved Mateta, men i det 75. minut blev Palace reduceret til 10 mand efter udvisning af Jordan Ayew.

• Mohamad Salah scorede sit mål nummer 200 for Liverpool, da han udlignede efter 76 minutter. Harvey Elliott blev helten til sidst, da han scorede på et flot langskud til kampens resultat 1-2.

Crystal Palace 0-0 Liverpool (VAR annullerer straffespark, 28′)

Crystal Palace 1-0 Liverpool (Jean-Philippe Mateta, ’58)

Crystal Palace 1-1 Liverpool (Mohamed Salah, ’76)

Crystal Palace 1-2 Liverpool (Harvey Elliott, ’90+1)