Premier League

Medie: Spurs vil kun af med Højbjerg på én betingelse

Pierre-Emile Højbjerg har mistet sin startplads under den nye Tottenham-træner, Ange Postecoglou. Klubben er dog ikke interesseret i et salg, som tingene ser ud i øjeblikket.

Der er langt mellem startpladserne i Tottenham for Pierre-Emile Højbjerg.
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der er langt mellem startpladserne i Tottenham for Pierre-Emile Højbjerg.

Den danske landsholdsspiller har ellers været fast mand i de seneste sæsoner, men den nye træner Ange Postecoglou har rystet posen.

Siden hans ankomst i sommer har Yves Bissouma og unge Pape Matar Sarr været foretrukket i maskinrummet. Sidstnævntes skade ændrede heller ikke Højbjergs situation, hvor Giovanni Lo Celso er gledet ind i stedet.

De manglende minutter har betydet, at Højbjerg har kunnet se sit navn nævnt i forbindelse med et skifte til forskellige topklubber på det europæiske kontinent.

En genganger i rygtebørsen har været italienske Juventus, men står det til Spurs skal han ingen steder, medmindre klubben henter en fuldgod erstatning andetsteds. Det skriver mediet Football Insider.

I samme ombæring meldes det, at midtbanekollegaen Oliver Skipp heller ikke skal nogen steder. Grunden ligger i, at både Bissouma og Sarr skal til African Cup of Nations, imens uruguayanske Rodrigo Bentancur har pådraget sig endnu en alvorlig skade.

Mål og Highlights: Citys forbandelse forsætter – Tottenham tager point i målorgie

Tottenham sættes selv i forbindelse med Manchester City-reserven Kalvin Phillips, som skal hentet til januar, hvis Pierre-Emile Højbjerg skal have lov at skifte.

Højbjerg har kun været i startelleveren i Premier League to gange for Spurs efter sommeren. I alt har han deltaget i 13 kampe i turneringen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P