Mål og Highlights: Citys forbandelse forsætter – Tottenham tager point i målorgie

Manchester City tog hjemme på Etihad Stadium i mod Tottenham i en vaskeægte topkamp der endte med masser af mål. Se dem alle i artiklen.

H. Son
9′
P. Foden
31′
J. Grealish
81′
H. Son
6′
G. Lo Celso
69′
D. Kulusevski
90′
45′
90′
  • Manchester City jagter Arsenal på førstepladsen, mens Tottenham skulle forsøge at få rettet skuden op efter fire nederlag i streg. Derfor var det for begge hold et vigtigt opgør
  • I anden halvleg faldt der også tre mål. Et til City og to til Tottenham, hvoraf det sidste kom i overtiden. Kampen endte derfor 3-3, og City har i de seneste ni Premier League-kampe mod Tottenham kun vundet to
  • Det startede som lyn og torden, da Heung-min Son efter ni minutter havde scoret i begge ender, inden Phil Foden gjorde det til 2-1 inden pausen

Manchester City 0-1 Tottenham (Heung-min Son, 6′):

Manchester City 1-1 Tottenham (Heung-min Son, selvmål, 9′):

Manchester City 2-1 Tottenham (Phil Foden, 32′):

Manchester City 2-2 Tottenham (Giovani Lo Celso, 69′):

Manchester City 3-2 Tottenham (Jack Grealish, 81′):

Manchester City 3-3 Tottenham (Dejan Kulusevski, 90+1′):