Premier League

Mac Allister efter vidunderkasse: Det bedste mål i mit liv

Liverpools argentinske midtbanemand Alexis Mac Allister scorede et af sæsonens flotteste langskudsmål søndag mod Fulham. Argentineren var da også godt tilfreds efter kampen.

Soccer Football - Premier League - Liverpool v Fulham - Anfield, Liverpool, Britain - December 3, 2023 Liverpool's Alexis Mac Allister celebrates scoring their second goal REUTERS/Phil Noble NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR 'LIVE' SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION.NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS.

Der findes næppe flottere måder at starte sin målkonto på, end måden Liverpools Alexis Mac Allister gjorde det søndag eftermiddag.

Den argentinske midtbanespiller sparkede på forunderligvis kuglen ind bag en prisgivet Bernd Leno i Fulham-målet.

Det var argentinerens første scoring for Liverpool FC i 16 kampe, og Liverpools nummer 10 var da også selv begejstret for den flotte scoring efter søndagens kamp.

– Jeg lavede et flot mål mod Leicester (for Brighton, red.), men det blev annulleret, udtalte Mac Allister til Liverpools hjemmeside.

– Så jeg tror, det her mål er det bedste, jeg har scoret i mit liv.

Mac Allister sparkede bolden ind langt ude fra, og argentineren vidste med det samme, at den vil stryge i mål.

– Så snart, jeg ramte den, vidste jeg, at den vil gå i mål. Det var en virkelig dejlig scoring, men som jeg altid siger: når jeg spiller sekser, så tænker jeg ikke på at score mål eller lave assists.

– Jeg har andet arbejde at lave, men det er altid dejligt at score.

Mac Allister bragte Liverpool i front med 2-1, men Fulham både udlignede og kom foran, inden Liverpool satte trumf på til sidst og sikrede tre vigtige point. Se mål og højdepunkter fra den hæsblæsende kamp her.

Mål og Highlights: To drømmemål og vanvidsafslutning da Liverpool slog Fulham

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P