Premier League

Arteta sår tvivl om Arsenal-profil: Beslutter os på kampdagen

Takehiro Tomiyasu blev skiftet ud i det 79. minut lørdag, og Arsenal-manager Mikel Arteta fortæller mandag, at man endnu ikke er sikker på, om han bliver klar til opgøret mod Luton.

Takehiro Tomiyasu døjer måske med en skade.
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Takehiro Tomiyasu har taget sig af højre back for Arsenal i de seneste kampe.

Lørdag måtte han dog lade sig udskifte i det 79. minut med en mindre skade, da han sammen med sine holdkammerater sejrede med 2-1 over Wolves.

Allerede tirsdag venter der et nyt opgør for Arsenal i Premier League, når oprykkerne fra Luton byder op til dans. Arsenal-manager Mikel Arteta er dagen før kampen dog endnu ikke sikker på, om Takehiro Tomiyasu når at blive klar.

– Vi undersøgte ham (Takehiro Tomiyasu, red.) efter kampen. Han blev skiftet ud som en sikkerhedsforanstaltning. Om vi kan bruge ham eller ej, bliver besluttet i morgen. Han er en stærk knægt, og han er forhåbentlig okay, lyder det fra Mikel Arteta ifølge Arsenals egen hjemmeside.

Til gengæld oplyser Premier Leagues førerhold, at Ben White er klar og fuldt ud fit til at tage sig af højrebacken for Arsenal, såfremt Takehiro Tomiyasu ikke bliver klar.

Kampen mellem Arsenal og Luton fløjtes i gang tirsdag klokken 21.15.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P