Neestrup kigger indad: Det klogeste hold vandt i dag

Jacob Neestrup ville ikke høre tale om, at det søndag aften var det bedste hold, der tabte i Parken.

Jacob Neestrup mener at AGf var det bedste og mest kyniske hold.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

I bund og grund kan man ikke bruge statistik til alverden.

Sådan har de det nok i både AGF og i F.C. København søndag aften, for ser man på statistikken fra kampen mellem de to superligamandskaber, så burde hjemmeholdet have vundet søndagskampen i Parken.

F.C. København sad på 70 procent af boldbesiddelsen, de havde 24 målforsøg mod AGF’s seks, og trods 3,01 xG mod AGF’s 1,65 xG så sluttede kampen i Parken med en aarhusiansk 1-2-sejr.

Umiddelbart efter kampen ville FCK-cheftræner Jacob Neestrup dog ikke høre tale om, at det bedste hold tabte.

– Jeg synes, det klogeste hold og det meste kyniske hold vandt i dag, og det skal man bare lette på hatten af, og så skal man kigge indad, sagde Neestrup til Viasat.

AGF’s to mål faldt på to relativt ens dødboldssituationer, og det ærgrer Neestrup.

Mål og Highlights: AGF holder stand og slår FCK i Parken

– Fodbold er 360 grader, og der er også noget, der hedder hjørnespark og målspark [..] Det er to målspark, der bliver konverteret til to hjørnespark, som de scorer på. Der er en retur, den kommer de først på. Vi har tre-fire returer på vores offensive dødbolde, som vi ikke er i nærheden af at komme først på.

– Ja vi har bolden meget, ja vi skaber ringtig mange chancer. Specielt i Skandinavien bliver fodbold afgjort på det der (dødbolde, red.), og vi kan jo ikke ringe til Uwe Rösler før kampen og beder ham om at lade være med at sparke bolden ind, lyder det fra Neestrup.

Med nederlaget må F.C. København se sig overhalet af Brøndby i toppen af superligatabellen. FC Midtjylland kan med en sejr over Viborg mandag spille sig alene i spidsen af Superligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P