Mål og Highlights: Aston Villa redder æren i overtiden mod Bournemouth og Billing

Aston Villa spiller i år med i toppen af Premier League, men søndag gjorde de det lidt sværere for sig selv, da Bournemouth drillede dem.

A. Semenyo
10′
D. Solanke
52′
L. Bailey
20′
O. Watkins
90′
45′
90′
  • Aston Villa har haft en forrygende sæson i Premier League, hvor de inden søndagens kampe lagde nummer fire, men faktisk kunne ende søndagen på andenpladsen, hvis resultaterne flaskede sig.

• Det gjorde de dog ikke, da Villa overraskende blev sendt hjem til Birmingham med blot en enkelt point efter kampen endte 2-2.

• Bournemouth kom foran i første halvleg, men Villa udlignede kort efter. Kort inde i anden halvleg bragte hjemmeholdet sig igen foran, men i overtiden blev brandvarme Ollie Watkins Villas redningsmand.

Bournemouth 1-0 Aston Villa (Antoine Semenyo, 10′):