Inter tilbage på førstepladsen med sikker sejr over Lindstrøm og Napoli

Inter er igen Serie A's førerhold, efter de søndag aften tog en knusende sejr på udebane mod Napoli og Jesper Lindstrøm.

Nicolo Barella scorer til 2-0 for Inter mod Napoli

11 sejre, to uafgjorte og kun ét nederlag fordelt på 14 kampe.

Så gode har Inter været i denne sæsons Serie A, og søndag aften var det Napoli, der fik smerten at føle, da de åbnede dørene på Stadio Diege Armando Maradona og tabte med 0-3.

Her stod der således Inter på det meste, og trods VAR-annullering af et mål og en skade til Stefan de Vrij, gik de alligevel til pausen foran 0-1, da Hakan Calhanoglu scorede lige inden pausen.

Det mål lod til at tænde Napoli, der kom godt ud fra katakomberne efter pausen, men napolitanerne blev hurtigt sendt til tælling.

Efter en times spil, var det Nicolo Barella, der med et hurtigt træk og en skudfinte satte både forsvarsspiller og målmand på bagen, inden han satte bolden i mål.

Derefter mistede Napoli pusten og selvom Jesper Lindstrøm blev sendt på banen med et kvarter tilbage, kunne han hverken gøre til eller fra, da Inter lukkede og slukke få minutter før tid.

Her endte en bold ude i højre side ved Juan Cuadrado, der sendte et godt indlæg ind mellem målmand og forsvar, og da ingen af dem kunne komme frem til bolden, endte den i skøjterne på Marcus Thuram, der satte den i det tomme net.

Dermed er Inter tilbage på førstepladsen, efter Juventus havde den til låns over natten.

Inter møder i næste runde Udinese på hjemmebane, mens Napoli skal på en svær udebanetur til Juventus.