Premier League

Ten Hag kaldte ham den næstbedste i Premier League: Selvfølgelig er Onana ikke urørlig

Selvom Manchester Uniteds cheftræner har stor tiltro til klubbens førstekeeper, så er André Onanas plads i buret ligeså meget på spil som resten af markspillernes.

Erik ten Hag vil ikke 100 procent frede André Onana i United-buret.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Han så ikke godt ud i Tyrkiet.

André Onana får mange steder skylden for, at Manchester United på ny smed en føring i Champions League, da man spillede 3-3 mod Galatasaray og nu hænger med bagdelen i vandskorpen i gruppespillet.

Det stod dog ikke i vejen for, at Erik ten Hag fredag kaldte sit førstevalg i buret for den næstbedste i Premier League. Det betyder dog ikke, at hollænderen har fredet camerouneren.

Spurgt om Onana er urørlig i Manchester United-buret var Tan Hag meget klar i mælet.

– Selvfølgelig er han ikke det. Ingen er urørlige. Det er helt klart, siger hollænderen og kommer igen med et skuldeklap til stærkt kritiserede Onana:

– Ve har troen, og vi har en stærk tro på, at han kan hjælpe os med at vinde trofæer.

Medie: United vil hente Højlund-konkurrent til vinter – kan få Bundesliga-komet til spotpris!

Den 27-årige målmand har vogtet buret i samtlige kampe for Manchester United i denne sæson – både i Premier League, Champions League og i Carabao Cuppen.

Det vil også sige, at tyrkiske Altay Bayindir, som blev hentet ind sent i sommerens transfervindue, stadig har sin debut til gode som reservekeeper for De Røde Djævle.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P