Pione Sisto og Louka Prip delte i Tyrkiet

Der var danskermøde i det sydlige Tyrkiet lørdag, hvor Pione Sisto og Louka Prip fik ét point hver.

Pione Sisto og Louka Prip delte i danskermøde i Tyrkiet.

Mens Pione Sisto startede for anden kamp i træk, måtte Louka Prip for tredje kamp i træk tage plads på bænken fra start.

Herfra kunne han se Sisto og Alanyaspor komme bedst fra start, da venezuelanske Sergio Cordova bragt feriebyen foran 1-0. Rumænske Alexandru Cicaldau udlignede kort efter for Konyaspor, inden portugisiske Joao Novais sørgede for en pauseføring på 2-1 for hjemmeholdet.

Kroatiske Robert Muric udlignede kort efter pausen, og efter 65 minutters spil gjorde selvsamme Muric plads til Louka Prip på Konyaspors midtbane.

Dermed er det blevet til spilletid i samtlige 12 ligakampe for Louka Prip, siden han sidst i august skiftede til den tyrkiske klub fra AaB.

Officielt: AaB sælger Louka Prip

Hverken Sistos Alanyaspor eller Prips Konyaspor scorede yderligere i kampen. Med det ene point er Konyapsor to point over nedrykningsstregen, mens Sisto og Alanyaspor har to point til Pendikspor over nedrykningsstregen.