Isaksen startede inde for anden kamp i træk i Lazio-sejr

For anden kamp i træk startede Gustav Isaksen på banen, da Lazio vandt snævert hjemme på Stadio Olimpico mod Cagliari.

Gustav Isaksen jubler med Lazios målmand, Ivan Provedel.

Gustav Isaksen er kommet ind i varmen hos cheftræner Maurizio Sarri.

Lørdag fik den danske kantspiller sin anden startplads i træk for Lazio, efter han assisterede mod Celtic i midtugens Champions League-kamp.

Denne gang var han i aktion den hjemlige liga, Serie A, hvor Cagliari besøgte Stadio Olimpico i Rom. Her vandt Lazio med 1-0 og nærmer sig dermed topholdene efter en blandet sæsonstart.

Det var den tidligere FC Barcelona- og Chelsea-profil Pedro, der blev matchvinder allerede efter otte minutters spil.

Her blev spanieren spillet fri af holdkammeraten Manuel Lazzari, og han fejlede ikke foran mål, hvor han sendte bolden ind i nederste venstre målhjørne til 1-0.

Kampen blev ikke nemmere for gæsterne, da midtbanespilleren Antoine Makambou blev sendt direkte i bad på grund af et rødt kort, og derfra var det en smal sag for Lazio at køre sejren hjem.

Gustav Isaksen spillede 83 minutter, inden han blev skiftet ud for Matias Vecino.