3F Superligaen

FCM-målmand efter Lind-sammenstød: Er tilbage i januar

Martin Fraisl kommer nu med den første opdatering på sin tilstand efter sit sammenstød med Alexander Lind i kampen mod Silkeborg.

Martin Fraisl er tilbage til januar efter sammenstødet med Alexander Lind.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det var skræmmende billeder, der kom fra JYSK Park i Silkeborg.

Et hårdt sammenstød mellem Silkeborgs Alexander Lind og FC Midtjylland-keeper Martin Fraisl endte med at sende sidstnævnte til tælling.

Sammenstødet gjorde, at Fraisl måtte bæres af banen og blev efterfølgende kørt på hospitalet, og klubben kunne efter hans udskrivning fortælle, at han ikke var kommet alvorligt til skade, men alligevel måtte sidde ude i en længere periode.

På Instagram kommer keeperen så nu med den første melding på sin tilstand, hvori han også mere præcist kan fortælle, hvornår han er tilbage på grønsværen.

– Jeg har det allerede meget bedre, og jeg er glad for at kunne fortælle jer, at jeg kommer til at være tilbage på banen med mine fantastiske holdkammerater til starten af pre-season i januar, lyder det fra østrigeren.

Kampen i Silkeborg endte med en 1-4-sejr til Ulvene, og dermed kan midtjyderne med en sejr mod rivalerne fra Viborg på mandag overtage førstepladsen i Superligaen fra F.C. København.

Gode nyheder: FCM-keeper kravlede selv op i ambulance efter sammenstød

– Lad os støtte drengene så meget, vi kan, til derbyet på mandag, så vi kan få tre point og overtage førstepladsen i Superligaen, skriver Fraisl videre til FCM-supporterne.

Kampen mellem FC Midtjylland og Viborg er den sidste Superliga-kamp inden vinterpausen og sparkes i gang mandag klokken 19:00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P