Conference League

Dobbelt-dansk da Brügge smadrer Besiktas

Danskerne kom i fokus, da Club Brügge rundbarberede Besiktas på tyrkernes egen hjemmebane.

Der var danskere i aktion, da Besiktas og Club Brügge torsdag aften stødte sammen i Conference League.

Det belgiske mandskab startede således med både Andreas Skov Olsen, Philip Zinckernagel og Casper Nielsen på banen, og sidstnævnte kom hurtigt i fokus.

Efter blot fire minutter kom Nielsen nemlig på tavlen, da han sendte et langskud i kassen. Skuddet brækkede flot, og da tyrkernes målmand først tog et skridt i den forkerte retning, var han prisgivet.

Føringen blev udbygget blot ti minutter senere, da angriberen Igor Thiago scorede sit første mål i kampen. I sekunderne efter pausen var Thiago igen på pletten, da han udbyggede til 0-3, inden den tidligere FC Midtjylland-midtbaneslider Raphael Onyedika gjorde det til 0-4.

Med 20 minutter tilbage af opgøret kom endnu en dansker på tavlen, efter Andreas Skov Olsen også ville lege med, da han gjorde det til 0-5, der også blev kampens resultat.

Sejren betyder, at Club Brügge i sidste runde skal spille gruppefinale, når de møder Bodø/Glimt i en vaskeægte gruppefinale.