Champions League

Englænderne raser over straffespark: Klam beslutning!

Reaktionerne fra de engelske studier er entydige. Newcastle blev bortdømt i de døende sekunder af deres fighterpræstation i Paris, siger de engelske eksperter.

Kylian Mbappé og Kieran Trippier skændes over den kontroversielle kendelse
Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix

I det 98. minut pegede kampens polske dommer, Szymon Marciniak, på pletten i Newcastles straffesparksfelt.

Det gjorde han efter et VAR-tjek, hvorfra han vurderede, at Newcastles Tino Livramento havde haft hånd på bolden i eget straffesparksfelt.

– En klam beslutning.

Sådan siger Tim Sherwood om dommerens beslutning på Sky Sports efter kampen.

Også Alan Shearer og Michael Owen skriver på X, at de er meget uforstående overfor dommerens afgørende kald.

– En fremragende krigerindsats på udebane fra hver enkelt spiller. Det burde ikke blive ødelagt af en ulækker beslutning, skriver Shearer.

– Hjerteskærende for Newcastle. Aldrig nogensinde et straffespark. Vi har aldrig været længere væk fra en entydig linje i forhold til hands-reglen, end vi er lige nu, skriver Owen.

Efter kampen roste Newcastles træner, Eddie Howe, sine spillere, men også han udtrykte sin utilfredshed med dommerens beslutning:

– Det var ikke et straffespark.

Efter pointdeleren i Paris er Dortmund nu sikret avancement fra gruppen, mens den sidste plads står ganske åben for de tre andre mandskaber.

Resultatet og det kontroversielle straffespark kan altså vise sig at blive altafgørende for, hvem der ender med at gå videre fra “dødens gruppe”.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P