Den er helt galt i Lazio – Isaksen og co. taber til bundproppen

Lazio har slet ikke fundet formen efter sommerferien, og lørdag blev det til et nederlag mod Serie A's bundprop.

Lazio Logo

I forrige sæson blev de nummer to i Serie A.

Alligevel har Lazio haft ualmindeligt svært ved at finde formen i denne sæson.

Lørdag blev det så til et nyt nederlag, da bundproppen i Serie A, Salernitana, viste sig værende for stor en mundfuld. Kampen endte 2-1.

Lazio havde ellers meget at glæde sig over i pausen, hvor Ciro Immobile to minutter forinden fik bragt Rom-klubben foran med 0-1.

Føringen blev dog sat over styr i anden halvleg, hvor Grigoris Kastanos fik udlignet efter 55 minutter.

11 minutter senere gik det så helt galt, da Antonio Candreva gjorde det til 2-1 for det undertippede hjemmehold.

Gustav Isaksen startede opgøret på bænken, men blev sat ind kort efter Salernitanas 2-1-føring. Han formåede dog ikke at give Lazio point med hjem til Rom.

Cheftræner i hollandsk storklub bekræfter: Vi forsøgte at hente Isaksen

Lazio har nu blot hentet et enkelt point i sine tre seneste Serie A-kampe og befinder sig lige nu på 10. pladsen i den bedste italienske række – med risiko for at dumpe længere ned i tabellen i løbet af weekenden.

Salernitana ligger med sejren og de tre point fortsat på sidstepladsen, á point med Verona.