Premier League

Medie: United-back kan skifte nationalitet – har modtaget tilbud

Manchester Uniteds Aaron Wan-Bissaka kan til januar deltage ved Africa Cup of Nations.

Aaron Wan-Bissaka har modtaget mulighed for at repræsentere Congo.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Han var udtaget til Englands a-landsholdstrup i september 2019.

Ved den lejlighed måtte Aaron Wan-Bissaka trække sig med en rygskade, og derfor debuterede han aldrig for Gareth Southgates tropper.

Det har Den Demokratiske Republik Congo tænkt sig at udnytte. Den centralafrikanske nation har ifølge The Athletic henvendt sig til United-backen med et tilbud om at repræsentere nationen ved Africa Cup of Nations i januar.

Wan-Bissaka er født i London-forstaden Croydon men har rødder i DR Congo, som han faktisk repræsenterede i en enkelt U20-landskamp i oktober 2015, hvor modstanderen var fødenationen Englands U17-mandskab.

Efterfølgende har han repræsenteret både det engelske U20- og U21-landshold, men det er altså aldrig blevet til en a-landskamp, der ville låse ham til fødenationen.

Medie: Ny ejer kan koste Manchester United Champions League-deltagelse

Africa Cup of Nations spilles i Elfenbenskysten fra den 13. januar til den 11. februar, og foruden Wan-Bissaka kan Manchester United efter alt at dømme se frem til at måtte undvære målmand Andre Onana og midtbanespilleren Sofyan Amrabat, der ventes at skulle repræsentere henholdsvis Cameroun og Marokko.

Aaron Wan-Bissaka har spillet i Manchester United siden sit skifte fra Crystal Palace i sommeren 2019. Hans kontrakt udløber til sommer, men Manchester United har mulighed for at forlænge kontrakten med yderligere ét år.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P