Serie A

Medie: Isaksen får sin anden startplads i weekenden

Gustav Isaksen kan muligvis se frem mod sin bare anden start i Serie A for Lazio, når Rom-klubben lørdag gæster Salernitana.

Gustav Isaksen i spil til startplads mod Salernitana.
Foto: Russell Cheyne/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han fik en fuldstændig forrygende start, men siden har det været mere la-la.

Gustav Isaksens sommerskifte til Lazio har ikke været problemfrit, og indtil videre er det kun blevet til én start, 11 kampe og samlet 229 minutters spilletid.

Nu kan der dog være lysere tider på vej for den unge dansker, for ifølge italienske Corriere dello Sport kan Isaksen meget vel få sin første start i Serie A siden hjemmekampen mod Monza i september, når Lazio lørdag gæster bundproppen Salernitana.

– Danskeren har aldrig været mere sandsynlig i startopstillingen, end han er denne gang. Det er ikke sket siden den 23. september. Der er gået to hele måneder. Nu kan det være hans tur, for Pedro skal spares til Champions League, lyder det i det italienske medie.

Lazio møder tirsdag Celtic hjemme på Stadio Olimpico i Rom i en kamp, der kan sende italienerne videre i Champions League, såfremt Atletico Madrid samtidig slår Feyenoord.

Den kamp ventes Lazio-cheftræner, Maurizio Sarri, altså at prioritere, og derfor kan han vælge at spare den spanske veteran Pedro til kampen mod skotterne.

Cheftræner i hollandsk storklub bekræfter: Vi forsøgte at hente Isaksen

Dertil kommer, at Isaksens direkte konkurrent, Mattia Zaccagni, næppe er klar til weekendens kamp, efter han måtte sidde over Rom-derbyet mod AS Roma forud for landskampspausen med en knæskade.

– Zaccagni trænede først med holdet igen i går (onsdag, red.). Han starter på bænken i Salerno, og det er ikke sikkert, at han vil kunne starte tirsdag med under en uges træning, lyder det fra Corriere dello Sport.

Det italienske medie forventer, at Isaksen indtog i startformationen vil skubbe Felipe Anderson fra højre til venstre kant, og så er spørgsmålet, om den brasiliansk-danske offensiv skal akkompagneres af Ciro Immobile eller Taty Castellanos.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P