3F Superligaen

FCK-juvel skifter agent: ‘Fineste eksportvare siden Zlatan’

Roony Bardghji er i forrygende form for tiden, og der meldes om stor udenlandsk interesse - nu har den 18-årige svensker skiftet agent.

Roony Bardghji har skiftet agent
Foto: Twitter @Fabrizio Romano

Fans F.C. København og følgere af Superligaen skal nok nyde Roony Bardghji, mens svenskeren er her.

Den 18-årige svensker har leveret flere gode præstationer for FCK, og særligt matchvinder-scoringen mod Manchester United skabte stor international interesse for offensiv-talent.

Men tiden i Danmark kan være på vej mod en ende. Svenskeren har været kædet sammen med flere store klubber, og det ligger i kortene, at svenskeren på et tidspunkt skifter Danmark ud med en større adresse

Og nu har Bardghji også skiftet agent.

Roony Bardghji er kommet i stalden hos det London-baseret agentur CAA Base. Det viser et opslag på agenten Christian Emiles Instagram-profil, hvor Bardghji underskriver aftalen tirsdag.

CAA Base har flere store stjerner i stalden, blandt andet Bayern Münchens Kingsley Coman, Chelsea Cole Palmer og Tottenham Hotspurs Son Heung-Min – og agenten er glad for tilføjelsen af Roony Bardghji.

– Stolt af at repræsentere Sveriges fineste eksportvare siden Zlatan og et af fodboldverdenens mest lovende talenter, skriver Emile til opslaget.

Roony Bardghji har tidligere været tilknyttet NextPro Gen, men nu er svenskeren hos CAA Base.

Medie: Så meget kræver FCK for Roony Bardghji – Superligaens transferrekord står for skud

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P