Premier League

Arsenal-legende: Ramsdale er for god til at være nummer to

Siden David Raya kom til Arsenal i sommer, så har Mikel Arteta i sandhed et luksusproblem. Det kan dog få konsekvenser for Ramsdales chancer for at slå igennem på det engelske landshold, mener Arsenal-legenden David Seaman.

Aaron Ramsdale gemmer næsen i sin opvarmningstrøje.
Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

Aaron Ramsdale har været ude i kulden, siden David Raya kom til Arsenal. Nu ser det dog ud til, at der er hjælp at hente fra en tidligere Arsenal-målmand.

Arsenal-legenden David Seaman fortæller nemlig til BBC, at den engelske målmand er for god til at være andetvalg.

Siden ankomsten af David Raya, som blev hentet på lån fra Brentford, så har spilletiden været dalende for Aaron Ramsdale, som ellers var det klare førstevalg i forrige sæson.

David Seaman mener også, at den manglende spilletid vil få indflydelse på Ramsdales England-karriere:

– Hvis han ikke spiller, så kommer det til at påvirke hans chancer. Næste sommer, hvor Aaron virkelig presser på for at blive Englands førstemålmand, så er han nødt til at spille. Han er for god til at være nummer to, det er helt sikkert, siger David Seaman til BBC Radio.

Ramsdale ser dog ud til at få chancen fra start, når Arsenal på lørdag møder Brentford på udebane. Premier Leagues reglement holder nemlig Raya ude af spil, da en spiller ikke må spille mod det hold som ejer ham.

Siden Rayas skifte til Arsenal, så har Raya spillet 12 kampe og holdt seks clean sheets, imens Ramsdale har spillet syv kampe og kun holdt to clean sheets.

Topper listen: Purung Arsenal-dansker er mere spændende end alle de største
Medie: England vil fravriste DBU stortalent
Tidligere Villa-profil om Arsenal-signing: Han bliver kun dårligere

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P