3F Superligaen

Klubben bekræfter: Skade holder FCM-profil ude i flere måneder

FC Midtjyllands tjekkiske forsvarsspiller Adam Gabriel måtte udgå i seneste kamp mod FC Nordsjælland med en skade. Nu er der nyt fra den midtjyske lejr.

Adam Gabriel sparker til en bold i regnvejr for FC Midtjylland
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Adam Gabriel pådrog sig en skade i knæet mod FC Nordsjælland søndag.

Det melder FC Midtjylland på sin hjemmeside fredag, efter at klubben har foretaget en række undersøgelse af den tjekkiske back.

22-årige Adam Gabriel kom til FC Midtjylland forud for denne sæson, og han har været en fast del af cheftræner Thomasbergs mandskab. Men nu venter der altså en længere pause for backen.

FC Midtjylland meddeler, at tjekken er ude indtil midten af februar 2024, og dermed misser Gabriel resten af efterårets kampe samt vinteropstarten næste år.

Det ærgrer naturligvis hovedpersonen selv.

– Desværre har jeg været så uheldig at slå mit knæ i en periode, hvor jeg følte mig i virkelig god form. Sådan er livet, og nu vil jeg arbejde hårdt udenfor banen for at være bedst muligt rustet til et comeback. Jeg håber på at være tilbage, før folk forventer det, udtaler Gabriel til klubbens hjemmeside.

Det er foreløbigt blevet til 13 optrædender for Adam Gabriel i den midtjyske trøje, og han står noteret for to mål og to assists.

FCM-back er ny i Superligaen: I Tjekkiet var de ikke hurtige som kampfly

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P