Bundesligaen

Officielt: Bundesliga-klub giver cheftræneren sparket

Den schweiziske Union Berlin-cheftræner, Urs Fischer, har onsdag formiddag fået sparket og er nu fortid i Bundesliga-klubben.

Union Berlin fyrer Urs Fischer
Foto: Union Berlin

Union Berlin skal på udkig efter en ny cheftræner.

Det står klart onsdag formiddag, hvor den tyske hovedstadsklub kan fortælle, at samarbejdet med succestræneren Urs Fischer har nået sin ende.

Den 57-årige schweizer har ellers bragt godt med succes til klubben gennem tiden. Blandt andet sikrede han klubben oprykning til Bundesligaen i 2018/19-sæsonen, og i den forgangne sæson sikrede Fischer ovenikøbet klubben en plads i Champions League via en fjerdeplads i Bundesligaen.

Den seneste tid har dog budt på en lang række skuffende resultater for Union Berlin, der i den forgangne sæson altså kæmpede med i toppen af Bundesligaen.

Union Berlin er således placeret på sidstepladsen i Bundesligaen med blot seks point i 11 kampe. Klubben har ikke hentet en sejr i de seneste 14 kampe på tværs af alle turneringer. Og det er det, der i dag har ført til et brud i samarbejdet mellem parterne.

– Urs Fischer har opnået ekstraordinære ting i Union Berlin, og han har ført klubben til et helt nyt sportsligt niveau. Jeg vil gerne takke Urs for sit engagement og det altid respektfulde og tillidsfulde samarbejde, der har bundet os sammen i fodboldbranchen i lang tid, siger klubbens sportsdirektør Oliver Ruhnert og fortsætter:

– På vegne af alle medarbejdere i i den sportslige afdeling ønsker jeg ham personligt alt det bedste og fortsat succes.

Medie: Så meget kræver FCK for Roony Bardghji – Superligaens transferrekord står for skud

Afskeden med Urs Fischer betyder ligeledes, at tre danskere i form af Frederik Rønnow, Jakob Busk og Mikkel Kaufmann skal have ny cheftræner.

Urs Fischer overtog roret i Union Berlin tilbage i sommeren 2018. I alt blev det til 224 kampe i spidsen for klubben, hvoraf en stor del var succesfulde.

Urs Fischer formåede at hentet et pointsnit på 1,53 point per kamp i Union Berlin.

Supercomputer giver dig svaret: Sådan ender Superligaen – derby-duel om mesterskabet!

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P