1 min læsningMedie: United vil lytte til bud på profil

Casemiro er en blandt flere spillere som Manchester United er klar til at skippe afsted denne vinter, hvis det rigtige bud kommer.

1 min læsning
Casemiro er skadet i flere uger
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Efter en flot første sæson, har det været svært for Casemiro at følge det op i denne.

Han startede sæsonen svagt, ligesom resten af United-mandskabet, og sidder nu ude med en skade, der forventes at holde ham ude til jul.

Derfor er det i denne sæson blot blevet til 12 kampe i alle turneringer for den 31-årige brasilianske landsholdsspiller, og det bliver muligvis heller ikke til flere, hvis man skal tro mediet TalkSport.

De mener nemlig at vide, at den defensive midtbanespiller kan være på vej til at skifte Old Trafford og regnfulde Manchester ud med mere sydlige himmelstrøg.

Ifølge TalkSport er både manager Erik ten Hag og ledelsen i United således klar til at lytte til de tilbud, der måtte falde på Casemiro allerede til vinter. Forventeligt kommer de tilbud fra Saudi-Arabien.

Flere klubber fra Saudi-Arabien skulle angiveligt være klar til at smide store summer på bordet for den tidligere Real Madrid-spiller.

Følg Campo på Facebook

Faktisk skulle beløbene være så store, at United forventer at kunne dække det meste af, hvad de selv gav for ham i sommeren 2022.

Dengang smed De Røde Djævle omkring 70 millioner euro – svarende til omkring 520 millioner kroner – på bordet for at tilknytte Casemiro.

Siden da, er det blevet til 63 kampe og 11 mål for brasilianeren.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P