3F Superligaen

FC Midtjylland opdaterer på skadet profil: Har gennemgået en vellykket operation

FC Midtjyllands Marrony har fornyligt gennemgået en vellykket operation og nu venter en længere periodes genoptræning.

Skadesopdatering på FC Midtjyllands Marrony
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Det var ubehagelige billeder, der ramte skærmen, da FC Midtjyllands brasilianer, Marrony, måtte bæres fra banen med en skade sent i opgøret mod OB tilbage i slutningen af september.

Og på skadesfronten led midtjyderne et stort knæk, da de efterfølgende undersøgelser af Marronys knæ viste, at skaden var meget alvor. Så alvorlig at Marrony ventes ude i op imod et år.

For at få bugt med knæskaden har det krævet en operation. Og den operation har nu fornyligt fundet sted. Det oplyser FC Midtjylland onsdag på sin hjemmeside.

Her fremgår det, at alt gik efter planen i forbindelse med operationen.

Nu venter en længere periode med genoptræning for den 24-årige brasilianer – og den genoptræning kommer til af foregå hjemme i Brasilien frem til det nye år, oplyser klubben.

Det valg har klubben taget sammen med Marrony, så han på den måde kan være tæt på familien og fokusere fuldt og fast på at komme godt fra land med sin rehabilitering.

Selv virker Marrony oven på til trods for sin skade. Han glæder sig over at være hjemme i Brasilien for en stund i en svær tid

– Det var en stor operation, men på trods af det går min genoptræning godt. Jeg har det godt efter omstændighederne og får hjælp af hele min familie, indleder Marrony og fortsætter:

– Den støtte, jeg får fra min familie, er lige hvad jeg har brug for. Det gør mig roligere og gladere. Derfor betød det også meget, at staben og klubben besluttede, at første del af min genoptræning skulle foregå i Brasilien. Alle ved, det er en svær skade, som vil holde mig væk fra banen i lang tid, så jeg takker for deres forståelse.

Marrony skiftede til FC Midtjylland tilbage i sommeren 2021, men har endnu ikke formået at bryde i gennem i Superligaen. I alt er det blot blevet til 18 kampe for klubbens førstehold med et enkelt mål og en assist til følge.

Han er fortsat på kontrakt hos ulvene frem til sommeren 2026.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P