International Fodbold

Blev skadet søndag – nu meldes dansk landsholdspiller ude i flere uger

Det trækker efterhånden op til en udskiftning i den danske landsholdstrup, der skal forsøge at spille Danmark til EM 2024.

Andreas Skov Olsen skadet i flere uger
Foto: Fabian Bimmer/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det ligner mere og mere, at den danske landstræner Kasper Hjulmand må foretage endnu en udskiftning i sin landsholdstrup.

Først blev Robert Skov skadet, hvilket førte til, at den danske landstræner efterudtog tre spillere i form af Mohamed Daramy, Morten Hjulmand og Matt O’Riley. Men senere er flere skader kommet til i den danske landsholdstrup.

Først måtte Christian Eriksen forlade banen med en skade i Manchester Uniteds kamp mod Luton, senere fulgte Rasmus Højlund samme vej og søndag var det Andreas Skov Olsen, der måtte forlade banen for Club Brugge.

Selvom der endnu ikke er meldt noget officielt ud vedrørende skaderne til Eriksen, Højlund og Skov Olsen, så begynder det efterhånden at ligne en snarlig udskiftning i landsholdslejren.

I hvert fald hvis man skal tro det belgiske medie Voetballkrant. Mediet beretter således mandag, at det forventes, at Andreas Skov Olsen vil være ukampdygtig i op til flere uger, hvilket altså skulle betyde, at han ikke kan komme i kamp for Hjulmands tropper.

Ifølge mediet er Skov Olsen blevet ramt af en skade i baglåret. Der mangler dog fortsat at blive foretaget yderligere undersøgelser, skriver mediet.

Hvad angår de to Manchester United-danskere, Christian Eriksen og Rasmus Højlund, så er der endnu ikke nyt at melde i forhold til de respektive skaders omfang.

Brøndby-profiler om det danske landshold: Man vil selvfølgelig altid gerne være med
Kaptajnen er skadet: Disse danskere skal sikre EM-billetten
Kasper Hjulmand tilføjer tre spillere til landsholdstruppen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P