3F Superligaen

Brøndby-profiler om det danske landshold: Man vil selvfølgelig altid gerne være med

De to Brøndby IF-profiler er ikke udtaget til det danske landshold i denne omgang, men har begge håbet om at blive det igen i fremtiden.

Daniel Wass og Nicolai Vallys vil tilbage på landsholdet
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Kasper Hjulmand udtog forleden landsholdstruppen, der skal forsøge at spille Danmark til EM 2024 i Tyskland.

Og selvom Brøndby har præsteret rigtig godt i den hjemlige danske Superliga, så er der i første omgang ikke fundet plads i landsholdstruppen til to af vestegnsklubbens største profiler.

Efter søndagens derby forholdt henholdsvis Brøndby IF’s Daniel Wass og Nicolai Vallys sig til den manglende landsholdsudtagelse. Og her var der ingen tvivl om, at de begge gerne ville have været med.

Der er dog ingen sure miner hos de to Brøndby-profiler, som begge vil forsøge at arbejde sig tilbage blandt Kasper Hjulmands udvalgte.

– Selvfølgelig, man har været vant til at være med landsholdet, hvilket altid er fantastisk. Lige nu har jeg en friweekend i stedet, og det er selvfølgelig også dejligt. Men det er klart, at landsholdet har fyldt meget i min karriere. Man vil altid gerne være med, der er jo altid sjovt at repræsentere sit land, men lige nu er jeg ikke med og kan derfor koncentrere mig fuldt ud om Brøndby, fortæller Daniel Wass.

Sådan forholder det sig også hos Nicolai Vallys. Den 27-årige Brøndby-profil har strålet i denne sæson med otte mål og to assists i 15 kampe. Det førte i første omgang til landsholdsdebut tilbage i september, men siden har han ikke hørt fra Hjulmand.

– Hvis jeg selv kunne vælge, så ville jeg selvfølgelig gerne være med. Men det er sådan, det er. Jeg arbejder selvfølgelig knaldhårdt for at komme med igen og for at blive god nok til det. Det er egentlig sådan, jeg ser på det. Enten er man med, eller også er man ikke med. Så jeg håber bare på, at jeg bliver god nok til at komme med igen, fortæller Nicolai Vallys.

Som det ser ud nu, så har Kasper Hjulmand udvalgt 24 spillere, der skal gøre arbejdet færdigt for Danmark i EM-kvalifikationen mod Slovenien og Nordirland.

Dog er en række af de danske landsholdsspillere udgået med, hvad der ligner skader i de seneste par kampe, hvilket potentielt kan åbne for et par pladser i truppen. Der er dog endnu ikke meldt noget officielt ud om dette.

Danmark møder i første omgang Slovenien i Parken den 17. november, hvorefter sidste opgør i EM-kvalifikationen spilles på udebane mod Nordirland den 20. november. Begge opgør kan ses på TV2 og TV2 PLAY.

Se interviewet med de to Brøndby-profiler i videoen øverst i artiklen

Endnu en bet for Hjulmand – landsholdsprofil humper fra banen med baglårsskade
Hjulmands mareridt udspiller sig på Old Trafford – begge danskere udgået med skader!
Kasper Hjulmand tilføjer tre spillere til landsholdstruppen
Kaptajnen er skadet: Disse danskere skal sikre EM-billetten

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P