Mål og Highlights: Tilbage i topkampen – FC Midtjylland rykker tæt på toppen med sejr over FC Nordsjælland

Der var vigtige point på spil i Superligaen, da FC Midtjylland tog imod FC Nordsjælland søndag. Og her var det hjemmeholdet, der løb med det hele. Se alle mål og highlights her.

Oliver Sørensen sikrer FC Midtjylland sejren mod FC Nordsjælland

Både FC Midtjylland og FC Nordsjælland skulle forsøge at holde nogenlunde fast i toppen af Superligaen, da de to klubber søndag stod over for hinanden.

På et godt fyldt og halvkøligt MCH Arena i Herning skulle der dog gå noget tid, før fansene fik noget at varme sig på.

Første halvleg endte således uden scoringer, men fra starten af anden halvleg kom der endelig hul på målbylden.

Her var det hjemmeholdet fra FC Midtjylland, der kunne bringe sig foran.

Det skete efter et højt indlæg fra venstrekanten, der svævede hele vejen på tværs af feltet og over til Oliver Sørensen, der flugtede bolden flot i nettet til 1-0.

FC Nordsjælland forsøgte og forsøgte, men en udligning blev det ikke til. I stedet kunne Dario Osorio lukke og slukke for FC Midtjylland fem minutter inde i dommerens tillægstid.

Kampen endte således 2-0 til FC Midtjylland, der klatrer op på en delt andenplads i Superligaen med 30 point i 15 kampe – kun tre point efter F.C. København på førstepladsen.

Se alle mål og highlights i videoen øverst i artiklen og se scoreboard, statistikker samt den samlede Superliga-stilling herunder

Superligaens mest alsidige er “ikke en lækker spiller” – og så er han træt af at blive rykket rundt