3F Superligaen

Silkeborg-profil tilbudt kontraktforlængelse: Kan blive bedst betalt i klubbens historie

Silkeborg IF's Tobias Salquist har bejlere i udlandet, men i Søhøjlandet er man opsat på at beholde sin stopper. Klubben har derfor tilbudt ham en kontrakt, der vil gøre ham til den bedst betalte i klubbens historie.

Silkeborg IF har tilbudt Tobias Salquist den største kontrakt i klubbens historie
Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix

Der har senest været rygter om, at Silkeborg IF-profilen Tobias Salquist kunne være på vej til et klubskifte til den amerikanske MLS.

Men inden historien rigtig blev til noget, så blev transferalarmen hurtigt afblæst igen. Silkeborg IF valgte nemlig angiveligt at afvise buddet fra USA, og dermed gik transferen i vasken.

Forud for fredagens opgør mellem Silkeborg IF og Randers FC blev Silkeborg IF’s direktør, Kent Madsen, så spurgt ind til situationen omkring Tobias Salquist og en mulig transfer. Og her kunne Kent Madsen blandt andet fortælle, at man rigtig gerne vil holde på den 28-årige stopper.

Faktisk er man så opsatte på at beholde Tobias Salquist i Silkeborg IF, at man har tilbudt ham en ny og forbedret kontrakt.

– For Salquists vedkommende har han en kontrakt til udgangen af 2025, og den har ingen tvunget ham til at lave. Så det er det, vi skal forholde os til. Indtil nu har der ikke fra vores bord været attraktive bud på Tobias Salquist. Vi har ikke fået nogen henvendelser, der har været i nærheden af det, vi synes, der skal til, fortæller Kent Madsen til Viaplay og fortsætter:

– Tobias Salquist er rigtig, rigtig dygtig, og derfor har vi faktisk også tilbudt ham en forlængelse af kontrakten i stedet for at rejse til udlandet. Det kan godt være, at han ikke synes, at det er et godt tilbud, men jeg har været her i over 20 år, og det er det største tilbud, vi nogensinde har givet en spiller.

Kent Madsen bekræfter i samme forbindelse over for Viaplay, at Salquist ville blive den bedst betalte i Silkeborgs historie, hvis han vælger at takke ja til klubbens tilbud.

Tobias Salquist har spillet i Silkeborg IF ad to omgange. Først fra 2012 til 2018, hvorefter han skiftede til belgisk fodbold. Herefter gik turen over Norge og Hobro IK, som han skiftede tilbage til Silkeborg IF fra i januar 2021.

I alt er det blevet til 158 kampe i Silkeborg IF-trøjen. Her har han bidraget med ni mål og fire assists samt en række stærke defensive præstationer.

Se hele klippet med Silkeborg IF-direktør Kent Madsen i videoen øverst i artiklen

Highlights LIVE: Randers FC i front mod tamme Silkeborg IF

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P