Champions League

Neestrup i interview med Schmeichel: Too many shit penalties

FCK-cheftræner Jacob Neestrup er langt fra tilhænger af den type straffespark, som der blev dømt to af i onsdagens brag mellem F.C. København og Manchester United.

Jacob Neestrup synes, at der er for mange dårlige straffespark.
Foto: Jonathan Nackstrand/AFP/Ritzau Scanpix

VAR kom atter i fokus, da Manchester United onsdag aften gæstede Parken i en helt igennem vanvittig affære.

Først blev der fundet et rødt kort til Manchester Uniteds Marcus Rashford gennem VAR, inden der senere i kampen blev fundet et straffespark til gæsterne.

Gæsternes straffespark var en af de velkendte ‘hånd-på-bolden-situationer’, og F.C. København fik selv et lignende straffespark i første halvleg.

Efter kampen var Manchester United-legenden Peter Schmeichel en tur i marken for CBS Sports, hvor han fik sig en snak med FCK-cheftræner Jacob Neestrup.

Her spurgte han blandt andet ind til det røde kort og de to straffespark.

– Jeg har ikke set de to straffespark, men helt generelt mener jeg, at det er gået for langt med hånd-på-bolden-straffesparkene.

– Hver gang en bold kommer ind i feltet – I Danmark, I England og alle andre steder – kan man mærke det på stadion. Det er ikke fodbold for mig. Der er alt, alt for mange ‘shit penalties’, når det kommer til hånd på bolden til min smag, siger Jacob Neestrup, inden han også forholder sig til det omdiskuterede røde kort:

– Jeg ved godt, at Rashford ikke gjorde det med vilje, men jeg synes, at det røde kort er fair, når jeg ser det i slowmotion. Da jeg sad på bænken i første halvleg, der lignede det ikke engang et frispark. Men efter at have set det igen efter kampen, så synes jeg, at det er fair, siger han.

Engelske eksperter i kor: Aldrig rødt kort!

F.C. København endte med at vinde kampen 4-3 og ligger dermed nu på andenpladsen i Champions Leagues gruppe A.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P