NordicBet Ligaen

Efter 10 år i klubben skal han sige farvel: Får ikke forlænget sin kontrakt i Hobro

Når kalenderen viser 2024, vil Jacob Tjørnelund ikke længere kunne kalde sig Hobro-spiller, da han ikke får sin aftale forlænget med klubben.

Jacob Tjørnelund er færdig i Hobro IK.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

10 år og næsten 200 kampe.

Det er ikke en hvilken som helst fodboldspiller, som Hobro IK med udgangen af 2023 vinker farvel til.

Således oplyser NordicBet Liga-klubben torsdag, at Jacob Tjørnelund ikke får sin aftale forlænget.

Beslutningen om ikke at forlænge aftalen med den rutinerede venstreback har naturligvis ikke været let.

– Det har været en enormt svær beslutning ikke at forlænge kontrakten med Jacob Tjørnelund, men der er flere faktorer, der har spillet ind.

– Desværre har Jacob været ramt af en del skader i den seneste periode og med en skrumpende økonomi har beslutningen været nødvendig. Der er ingen tvivl om, at Jacob bliver et kæmpe savn for klubben, både indenfor og udenfor kridtstregerne, hvor ’Tjørne’ har været en fantastisk ambassadør for os.

Igennem de seneste sæsoner har Hobro IK måtte skære ned på økonomien grundet tilværelsen i landets næstbedste række, hvilket gav svære resultatmæssige perioder, men også plads til at satse mere på egne talenter.

Jacob Tjørnelund er ærgerlig over, at tiden i Hobro IK nu endegyldigt får sin ende.

Han forstår dog godt, hvorfor Hobro IK har truffet beslutningen.

– Det er klart, at da jeg fik beskeden, var det den besked jeg frygtede mest at få og jeg fik et sug i maven og en klump i halsen. Og det gjorde jeg, fordi jeg skal sige farvel til et sted, der betyder rigtig meget for mig, et sted, der har været en central del af mit liv i 10 år og det, at jeg ikke skal køre ned ad Amerikavej og møde ind på DS Arena efter nytår bliver svært for mig.

– Alle stunderne med mine holdkammerater, trænere, ledere, frivillige og partnere i klubben vil jeg aldrig glemme. Det er jer, der har været med til at gøre tiden i Hobro IK speciel. Jeg har nydt og elsket hvert sekund af min tid i den gule trøje og der er ingen sure miner overfor nogen i klubben over den beslutning, der er truffet. Jeg vil altid følge Hobro IK som fan, en klub jeg aldrig glemmer, siger han.

Kan modstanderne kende forskel på tvillingerne i Hobro? – Kunne være et reelt greb i kamp

For at gøre ondt værre, så løber Jacob Tjørnelunds kontrakt ud den 31. december 2023, hvilket samtidig er hans 32-års fødselsdag.

Han nåede 199 kampe for Hobro IK, hvoraf næsten de 100 var i Superligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P