3F Superligaen

Tilbagevendt FCM’er: Vi hører til i toppen

André Rømer mener, at der fortsat er plads til forbedring i FC Midtjylland. Samtidig er han ikke i tvivl om, at han og resten af holdet hører til i toppen af dansk fodbold.

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

16 point ud af 18 mulige.

Det er status for FC Midtjylland i Superligaens seneste seks kampe.

Efter en mindre prangende begyndelse befinder midtjyderne sig derfor nu også pludseligt på tredjepladsen.

Senest blev det til en 1-4-sejr for FC Midtjylland søndag, da Hvidovre IF blev besejret.

– Vi spillede en fin 1. halvleg, hvor vi havde masser af chancer og optræk til endnu mere. I 2. halvleg blev det for rodet, og vi gav dem et dumt mål. Men vi kan være tilfredse. Vores relationer bliver bedre og bedre for hver uge, der går, og i dag tager vi endnu et skridt på vejen.

– Jeg synes, vi hører til i toppen. Der er stadig fejl, som vi kan forbedre, men det lover godt, at vi nu – uden for alvor at have ramt vores topniveau endnu – er oppe på tredjepladsen med holdene over os inden for rækkevidde, siger André Rømer til FC Midtjyllands egen hjemmeside.

André Rømer fik i søndagens sejr bidraget til resultatet, da hans afslutning i slutningen af første halvleg endte i målet efter at være blevet rettet af.

Han vendte denne sommer retur til FCM efter mere end fem år væk.

FC Midtjylland tager næste gang imod FC Nordsjælland hjemme på MCH Arena. Der er lige nu to points forskel på de to klubber i tabellen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P