3F Superligaen

Månedens spiller i Superligaen blev drillet i omklædningsrummet: Fortjent nok

Oliver Sørensen har måttet lægge øre til lidt af hvert i omklædningsrummet i FC Midtjylland - nu er han dog nået ud på den anden side.

Mads Sørensen er langt om længe kommet i gang med at lave mål i Superligaen.
Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland buldrer afsted i Superligaen for tiden.

Det samme kan siges om Oliver Sørensen, der lørdag blev kåret til månedens spiller i Superligaen.

I den forgangne måned fik han blandt andet gang i målscoringen, samtidig med at han spillede samtlige minutter for midtjyderne.

At Oliver Sørensen nu har fået scoret hele tre gange i Superligaen i løbet af den seneste måneds tid, stod dog ikke ligefrem skrevet i stjernerne. I hvert fald ikke udadtil.

Den 21-årige midtbanespiller har nemlig haft ualmindeligt svært ved lige præcis den del af sit spil. Også så svært, at det har medført venskabelige drillerier i omklædningsrummet.

– Det var jo frustrerende. Det var i slutningen af sidste sæson og specielt i starten af denne sæson, hvor jeg i hvert fald havde én hver kamp, hvor man tænkte ”at den kunne jeg godt have sparket ind”. Så det var jo træls, for jeg ved jo, at jeg har kvaliteten til det, og det er noget, jeg har gået og tænkt på – at jeg skal lave mål.

– Jeg er jo tit med i boksen og kommer i de rigtige positioner, så var det et spørgsmål om at få sparket lortet ind, og det gjorde jeg jo ikke i den periode. Det blev også lidt en ting, jeg blev drillet med, siger han med et grin til campo.dk og tilføjer: Så jeg blev lidt træt af det.

Drillerier til trods, så var Oliver Sørensen aldrig i tvivl om, at målene nok skulle komme.

Han stiller sig dog ikke tilfreds med sine tre mål, selvom det er rart at have fået holdkammeraterne til at klappe i.

– Jeg har hele tiden tænkt, at det var et spørgsmål om tid. Og nu har jeg jo også fået lavet et par mål, så det er jo dejligt. Men jeg går jo efter at lave så mange mål, som jeg kan. Så jeg kan jo ikke sidde og være tilfreds med at have lavet tre – nu skal jeg jo lave tre mere og tre mere igen. Vi må se, hvor mange det kan blive til.

– Men jeg er glad for, at jeg har fået hul på bylden. Det betyder mere, end man lige tror, siger han og fortæller, at han også er glad for at være sluppet af med de mange kommentarer i omklædningsrummet – selvom de måske også var på sin plads:

– Det er sgu okay. Det er en del af det. Et eller andet sted er det jo også fortjent nok, for jeg har haft chancerne til i hvert fald at lave fem, seks eller måske endda syv mål i denne sæson.

Blev sat i forbindelse med FCM – nu har han slået Messi i kampen om MLS-hæder

FC Midtjylland sejrede senest med 1-4 ude mod Hvidovre IF søndag.

Dermed er det blevet til 16 point ud af 18 mulige for Oliver Sørensen og co. i de seneste seks kampe.

Pointhøsten har ført FCM op på tredjepladsen i Superligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P