2 min læsningImponerende stime sluttede i Esbjergs sejr over Fremad Amager

Esbjerg fB vandt søndag ude mod Fremad Amager, og dermed tog vestjyderne endnu en sejr. Men kampen bød også på ophøret af en ellers imponerende vestjysk stime.

2 min læsning
Esbjergs spillere jubler efter en scoring
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Der er vind i sejlene for Esbjerg fB i denne sæson.

Klubben har vundet tolv ud af sæsonens fjorten kampe, og søndag red Lars Lungi Sørensens mandskab videre på bølgen ude mod Fremad Amager.

Det blev til en snæver 1-0 sejr mod Ama’rkanerne takket være en scoring af Nicklas Strunck, men kampen blev samtidig også endestationen for en ellers imponerende vestjysk stime.

For Esbjerg fB råder over 2. Divisions – ja, måske endda hele Kongerigets farligste fronttrio. Sørensen, Jørgensen og Holten.

Elias Sørensen og Mathis Jørgensen på flankerne og Emil Holten i boksen har tilsammen scoret 30 mål i denne sæson – og det er mere, end noget andet hold i 2. Division har scoret.

Men hverken Sørensen, Jørgensen eller Holten kom på tavlen mod Fremad Amager søndag, og det er første gang i sæsonen, at Esbjerg går fra en kamp, uden at en af trioens medlemmer har scoret.

Emil Holten sad godt nok ude med karantæne, men både Sørensen og Jørgensen var med fra start. Det blev til 13 kampe i træk.

Kampen fik et ærgerligt efterspil, da Esbjerg fB udsendte en pressemeddelelse, hvor de tog afstand fra racistiske tilråb hørt under kampen.

Esbjerg fB tager afstand fra racistiske ytringer fra Fremad Amager tilhængere
Racisme i 2. divisionskamp: Nu reagerer Fremad Amager

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P