Se målet her: 19-årig dansker scorer vidunderligt mål i Æresdivisionen

Oscar Fraulo scorede søndag sit tredje mål i fire kampe, da bundholdet FC Utrecht spillede uafgjort med topholdet Twente. Se danskeren flotte mål her.

Oscar Fraulo scorede igen for Utrecht

Oscar Fraulo er ved at finde melodien i sin hollandske klub, FC Utrecht.

Danskeren har primært været indhopper fra bænken, men har alligevel scoret to gange inden søndagens kamp mod Twente.

Søndag startede 19-årige Fraulo på banen i Æresdivisionen for Utrecht, da Twente var modstanderen. Og her skulle danskeren bruge 23 minutter, før at han igen kom på måltavlen med en vidunderlig scoring.

Den Mönchengladbach-ejede dansker flugtede til en høj bold på kanten af feltet, og kanonerede læderet ind bag en sagesløs Lars Unnerstall i Twente-målet.

Oscar Fraulo fik fuldtid minutter på banen mod Twente, og kampen endte 1-1. Det giver et vigtigt point til Utrecht i bunden af rækken.

Oscar Fraulo blev matchvinder i slutningen af oktober mod Ajax Amsterdam med en flot overtidsscoring, og også i pokalkampen mod Waalwijk var danskeren på pletten.