Se målet: Ung dansker sendte Ajax og Gaaei under stregen

Anton Gaaei var tilbage i startopstillingen for Ajax, da de mødte Utrecht. Det blev dog ikke til en god tilbagevenden.

Oscar Fraulo afgjorde kampen mod Ajax.

Ajax havde inden søndagens udekamp mod Utrecht kun fået en enkelt sejr i de første fem kampe i den hollandske Æresdivision.

Det skulle de derfor forsøge at fordoble til to, da Anton Gaaei var tilbage blandt de 11 foretrukne for første gang, siden han spillede en mareridtskamp i 0-4-nederlaget til Feyenoord.

Det blev dog ikke til den start storholdet håbede på, da et mål lige inden og lige efter pausen til hjemmeholdet betød, at de var oppe 2-0 efter 48 minutter.

Det ville islandske Kristian Hlynsson dog anderledes, da han med to scoringer på tre minutter sørgede for, at der efter 55 minutter pludselig stod 2-2.

10 minutter senere kunne jublen for alvor bryde ud hos Ajax, da Steven Berghuis omsatte et straffespark til mål, hvilket sendte storholdet på sejrskurs.

Kampen vendte dog endnu engang hurtigt, da Jens Toornstra udlignede blot seks minutter senere. Dermed så det igen skidt ud for Ajax… og det blev kun værre.

Med 10 minutter tilbage af opgøret, blev 19-årige Oscar Fraulo skiftet ind for hjemmeholdet, og det tidligere FC Midtjylland-talent fik en hovedrolle.

Efter en kort afbrydelse grundet tilskueruroligheder, blev spillet genoptaget lige som kampen gik ind i overtiden. Her blev Fraulo sendt i dybden og løftede køligt bolden i mål.

Dermed kunne hjemmeholdet bryde ud i jubel, mens Ajax lignede nogle slagne mænd. Resultatet betyder også, at Ajax nu er at næstsidst i Æresdivision, hvor de efter seks kampe kun har fem point og har tabt fire kampe i træk.

Se Oscar Fraulos afgørende mål i toppen af artiklen.