Mål og Highlights: Viborgs Ementa sikrede tre point efter dramatisk afslutning mod Silkeborg

Viborg FF mødte søndag Silkeborg IF i Superligaen, og det var et Viborg-mandskab uden deres normale cheftræner, Jacob Friis. Alligevel lykkedes det domkirkebyen at tage de tre point.

Anosike Ementa jubler med knyttede næver efter sit mål for Viborg

Kampen mellem Viborg FF og Silkeborg IF er både et midtjysk fodboldbrag, og samtidig mødet mellem Superligaens mindst erfarne cheftræner mod Superligaens mest erfarne – og det var grønne Jakob Poulsens mandskab, der startede kampen bedst.

Angriberne Anosike Ementa scorede to mål på seks minutter i midten af første halvleg, og Viborg første derfor 2-0 ved pausen. Det var også stillingen, da stadionuret nærmede de 90 minutter. Her reducerede Silkeborgs Stefan Thordarson, og så blev det spændende til sidst.

Silkeborg trykkede på, og Tonni Adamsen havde en enkelt giftig afslutning snert forbi opstanderen, men Viborg holdte stand og vandt kampen 2-1 i Jakob Poulsens cheftrænerdebut. Se målene her.