3F Superligaen

Viborg-boss afslører cheftræner-kandidat: Han kan overtage efter Jacob Friis

Cheftræner Jacob Friis forlader muligvis Viborg FF i den nærmeste fremtid, og allerede nu har klubbens sportschef, Mads Agesen, en kandidatliste klar.

Jakob Poulsen kandidat til cheftræner-job i Viborg FF
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Jacob Friis kan meget vel være fortid i Viborg FF.

Fredag formiddag meldte Superliga-klubben således ud, at man i disse dage er i forhandlinger med en anden klub om et mulig salg af cheftræneren.

Dermed er der god sandsynlighed for, at Viborg FF snart skal ud at finde en ny cheftræner, som kan tage over efter Jacob Friis, der har været i jobbet siden februar 2022.

Men måske skal Viborg FF ikke kigge sig om så længe. Én af kandidaterne til at overtage jobbet er nemlig allerede en del af klubben.

Det fortæller klubbens sportschef Mads Agesen til Viborg Folkeblad fredag eftermiddag.

– Vi har igen vist, at vi kan udvikle en træner, der ifølge ham selv kan tage et skridt op. Og så overvejer vi naturligvis, hvem der skal være den næste, hvis det skulle ende sådan, fortæller Mads Agensen til Viborg Folkeblad og fortsætter:

– Den proces er sat i gang, for vi har altid en liste, hvis sådan noget her skulle ske. Nu har Jakob Poulsen taget over i dag, og han er da en af kandidaterne – også på sigt.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Og det er ikke kun Mads Agensen, der mener, at Jakob Poulsen er kandidat til jobbet og potentielt set kan være manden, der skal overtage jobbet efter Jacob Friis.

Mads Agesen giver således udtryk for, at Jakob Poulsen selv også har ambitioner om at være cheftræner på et tidspunkt – og helst i Viborg FF, hvis det kan lade sig gøre.

Viborg FF spiller næste kamp i Superligaen, når Silkeborg IF gæster Energi Viborg Arena på søndag klokken 14:00. Hvem der er på sidelinjen hos Viborg FF til opgøret, må tiden vise.

Følg opgøret live på TV3 SPORT og Viaplay.

Rekordstort overskud: Viborg præsenterer rekordregnskab

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P