International Fodbold

DBU skærper sikkerheden omkring landsholdene: Verdenssituationen tilsiger det

DBU har valgt at skærpe sikkerheden omkring spillere og fans i landsholdsregi, da verdenssituationen ifølge DBU's formand, Jesper Møller, tilsiger det.

DBU skærper sikkerheden omkring spillere og fans i landsholdsregi
Foto: Thomas Sjoerup/Ritzau Scanpix

DBU vil øge sikkerheden for både spillere og fans.

Sådan lyder meldingen fredag morgen fra DBU’s formand, Jesper Møller. Over for DR Sporten fortæller han, at det gælder for alle danske landshold – både for herrelandsholdet og kvindelandsholdet, men også for alle DBU’s ungdomslandshold.

Den nye skærpede sikkerhed skyldes ifølge Jesper Møller den generelle verdenssituation. Her nævner han blandt andet krigen i Ukraine, krigen i Gaza og drabene på to svenske fans i Bruxelles op til EM-kvalifikationskampen mellem Belgien og Sverige som eksempler.

Derfor er DBU nu gået i gang med en proces, hvor sikkerheden omkring spillerne og fansene i DBU-regi er blevet kigget igennem og nu skal skærpes yderligere.

– Den nuværende situation giver anledning til bekymring, og derfor har vi valgt at sætte øget fokus på sikkerheden, fortæller Jesper Møller indledningsvist til DR Sporten og fortsætter:

– Vi har lavet en gennemgang af hele vores sikkerheds-setup, og vi kommer til at skærpe det på en række områder, både når det gælder danske spillere og danske fans. Processen er allerede i gang.

Jesper Møller ønsker ikke at præcisere yderligere, hvad det vil sige, at sikkerheden skærpes, og hvad det helt konkret vil have af betydning for spillerne og fansene.

Samtidig påpeger han, at den skærpede sikkerhed ikke vil have en tidsbegrænsning. Så længe det vurderes, at situationen tilsiger en skærpet sikkerhed, så vil initiativerne fastholdes.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P