Wesley Sneijder revser Ajax – peger også fingre af Anton Gaaei

Anton Gaaei og Ajax Amsterdam har fået en forfærdelig start på sæsonen og ligger sidst i Æresdivisionen. Kritikken hagler ned over klubben, og nu lyder også kritiske røster fra en af klubbens helt store legender.

Anton Gaaei kritiserer af Wesley Sneijder
Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Anton Gaaei skiftede i sommer fra midtjyske Viborg FF til den hollandske storklub Ajax Amsterdam.

Starten i den hollandske klub har mildt sagt været omtumlet for den danske back, og Ajax ligger helt sensationelt på sidstepladsen i Æresdivisionen.

Klubben befinder sig en kæmpe krise, og nu kastes mere brænde på bålet fra en af klubbens store legender. For midtbanelegenden Wesley Sneijder er ikke i tvivl om, at Ajax Amsterdam er i stor nedrykningsfare.

– Så længe du er nederst i tabellen, er der altid stor risiko for nedrykning. Ajax har gode spillere som Steven Bergwijn, men forsvaret er for eksempel meget svagt, udtaler Sneijder til TZ Sport.

– Alle hold i Holland har store chancer for at score mod Ajax og gør det også mål.

Som spiller gik Wesley Sneijder hele vejen fra Ajax’ akademi og op til førsteholdet. Efter 180 kampe på klubbens førstehold blev han solgt til Real Madrid i 2007.

Officielt: Kriseramte Ajax har ny cheftræner på plads

Ajax har altid været synonym udvikling af verdensstjerner, men 39-årige Sneijder ser intet potentiale i forsvaret hos Ajax.

– Normalt kan Ajax sælge unge topspillere for at tjene penge og bruge dem til at bygge noget nyt. Men hvem kan du sælge fra det nuværende hold? Avila (Gaston, red.), Gaaei (Anton, red.), Sutalo (Josip, red.)?

– Hvem ville købe dem? Ingen, slutter Sneijder.

Anton Gaaei har fået fuld tid i Ajax Amsterdams seneste to kampe, og hans kontrakt udløber i 2028.

Van der Vaart slår alarm i Ajax: Jeg er meget bange for nedrykning

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P