Schöne efter Bas Dost-uheld: Får mig til at tænke over karrieren

I weekenden fald Bas Dost om i Æresdivisionskampen mellem NEC Nijmegen og AZ, og det for nu den danske holdkammerat Lasse Schöne til at tænke over sin egen karriere.

Lasse Schöne siger, at han overvejer karrieren en ekstra gang ovenpå Bas Dosts uheld
Ed Van De Pol/AFP/Ritzau Scanpix

Han har opnået en flot karriere Lasse Schöne, og den 37-årige midtbanespiller hos NEC Nijmegen er nu nået ind i karrierens efterår.

Efter weekendens uheld, hvor holdkammeraten Bas Dost faldt om i en æresdivisionskamp mod AZ, har Lasse Schöne nu udtalt, at det også får ham til at overveje sin egen karriere.

Schöne har førhen oplevet andre spillere falde om på banen, og weekendens hændelse har sat tankerne igang, siger han til det hollandske fodboldmedie Voetbal International.

– Det er sket for ofte for folk omkring mig. Du kan aldrig forberede dig på det. I øjeblikket har man travlt med andre ting, men bagefter tænkte jeg: Det er utroligt, at det sker igen. Jeg har været tæt på det så mange gange, og det gør noget ved dig, siger Schöne i interviewet og taler om sin egne karriere.

– Det får mig selvfølgelig også til at tvivle. Hvis jeg skal være ærlig, så tænker jeg over det. Jeg ved, at min karriere ender en dag, jeg er ikke den yngste længere. Man skal altid lade den slags øjeblikke synke ind, men jeg taler meget om det med folk omkring mig. Det giver mening. I tider som disse tænker jeg endnu mere over det, og det bliver tydeligere. Der er ting, der er vigtigere end fodbold, siger den tidligere danske landsholdsspiller.

Grimme billeder i Holland: Nijmegen-spiller falder om kort før slutfløjt

Lasse Schöne har tidligere oplevet Abdelhak Nouri og vennerne Daley Blind og Christian Eriksen have hjerteproblemer på banen.

Bas Dost undersøges stadig på hospitalet efter weekendens uheld, men han er ved bevidsthed og har sendt en hilsen til omverdenen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P