Dansk Fodbold

Neestrup efter sejr over FCM: Kontrolleret fra start til slut

Jacob Neestrup var tilfreds med præstationen fra sit FCK-mandskab, der tirsdag aften ekspederede FC Midtjylland ud af pokalturneringen.

Neestrup var tilfreds med FCK mod FCM
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

F.C. København vandt tirsdag aften med 1-0 hjemme i Parken mod FC Midtjylland.

Kampen skulle dog helt hen til det 77. minut, før sejrsmålet endelig faldt, da det svenske offensivtalent Roony Bardghji satte sidste fod på et flot angreb.

Det var en lige kamp med chancer i begge ender, men københavnernes cheftræner, Jacob Neestrup, mente, at det var det rigtige hold, der vandt.

– Jeg synes, det var kontrolleret fra start til slut, og selv om det er en lige kamp, så synes jeg ikke, at man kan indvende noget mod, at vi vinder i dag, udtalte Jacob Neestrup til klubbens egen hjemmeside.

– Vi giver stort set intet væk, men skaber selv de to-tre chancer, der skal til, og jeg havde sagt til spillerne, at hvis vi er solide defensivt, så er et mål nok til at vinde.

F.C. København sender FCM ud i pokalmørket – Roony påny matchvinder

FC Midtjylland gæstede Parken tilbage i september, og dengang vandt midtjyderne 0-2, og derfor var sejren tirsdag aften ekstra sød for Neestrup.

– Derfor var der selvfølgelig også noget revanchelyst i dag, men vi undgår som sagt også at give dumme mål væk, som vi gjorde mod dem sidst, og så laver vi også bare et klassemål selv med hele opspillet til Roonys mål, slutter Jacob Neestrup.

F.C. København er klar til kvartfinalen i Oddset Pokalen, som det andet hold, efter at Lyngby Boldklub sejrede efter straffesparkskonkurrence mod FC Helsingør tidligere på tirsdagen.

Der trækkes lod til kvartfinalerne i pokalturneringen torsdag aften.

Henrik Dalsgaard efter nederlag: Vi havde bolden mere end FCK bryder sig om

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P