2 min læsningAGF-keeper om inddirekte frispark: En lille smule underligt

AGF's målmand, Bailey Peacock-Farrell, følte ikke, at det var berettiget, at der blev dømt inddirekte frispark mod ham i mandagens kamp mod Randers.

2 min læsning
Bailey Peacock-Farrell fejrer AGF's 2-1 sejr over Randers FC på Ceres Park.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

AGF sikrede sig mandag aften en sen sejr over rivalerne fra Randers FC på 2-1.

Kampen vil dog mest blive husket for det inddirekte frispark, som kampens dommer, Peter Kjærsgaard-Andersen, valgte at dømme mod AGF’s målmand, Bailey Peacock-Farrel.

Den kendelse skete i forbindelse med, at Peacock-Farrell havde haft bolden i hænderne i knap 20 sekunder efter en redning, hvilket var for længe til Peter Kjærsgaard-Andersen.

Efter 2-1 sejren blev AGF-målmanden interviewet af Viaplay, hvor fokus naturligvis lå på det inddirekte frispark, der blev dømt mod ham.

– Jeg tror ikke, at jeg har set det i min karriere eller i andet fodbold. Jeg synes, at det var en vild afslutning på kampen i dag.

– Jeg synes, at det var en lille smule underligt. Jeg gjorde mit bedste for at spille så hurtigt som muligt. Selvfølgelig kan jeg ikke sparke bolden, før mine forsvarsspillere er længere fremme på banen. Det er de sidste minutter af kampen, så jeg lod mine medspillere komme længere frem på banen.

– Da jeg så ville sparke til bolden, så kom angriberen ind på linje med mit spark, så jeg faldt et par meter tilbage, så jeg kunne sparke den over spilleren. Mit i svinget fløjtede han (dommeren, red.) for inddirekte frispark, siger Peacock-Farrell til Viaplay.

Den nordirske landsholdsmålmand forholdte sig ligeledes til det fakta, at han havde haft bolden i hænderne i 19 sekunder, hvilket der ifølge Peacock-Farrell var en logisk forklaring på.

– Måske 19 sekunder fra bolden landede i mine hænder, men det var en redning. Jeg ligger på jorden, kommer op igen. Som jeg kom ind på før, så gjorde jeg mit bedste for at gøre det så hurtigt som muligt.

– Som jeg sagde, så kan jeg ikke sparke, før mine medspillere er fremme på banen, siger AGF-målmanden.

Øverst i artiklen kan du se situationen, hvor Peacock-Farrell for dømt det inddirekte frispark imod sig.

Tobias Bech blev matchvinder igen: Jeg har lært at heade

Sejren over Randers betyder, at AGF efter 13 kampe indtager Superligaens sjetteplads med fem point ned til Lyngby BK på syvendepladsen.

Aarhusianernes næste kamp er torsdag den 2. november, når klubben møder Ishøj IF i Oddset Pokalens 1/8-finaler.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P